Du er sikkert kommet her ind fordi du har hørt om fjernstyrede biler. Måske har du også set eller prøvet fjernstyrede biler i virkeligheden. Du kan måske godt lige at køre med dem. Måske kan du også godt lide at rode med fjernstyrede biler. Måske kan du godt tænke dig at male fjernstyrede biler og lave dem rigtig flotte til udstillinger. Måske kan du også godt tænke dig at køre løb med fjernstyrede biler og vinde pokaler.

Der er mange grunde til at interessere sig for fjernstyrede biler, og det gør både piger, drenge, kvinder og mænd, og de har vidt forskellige interesser inden for fjernstyrede biler. Bilerne har forskellige former og egenskaber. Nogle kører bedst indenfor, andre kører bedst udenfor. Nogle kører godt på asfalt og nogle kører bedste i terrænet.

Her på siderne kan du læse mere om fjernstyrede biler, og søge den viden du har brug for, for at komme rigtigt igang. Det kan være rigtig svært at komme igang, og derfor er du meget velkommen til at komme ned i vores klub og snakke med os om hvordan du kommer rigtigt igang. Du har måske et problem du ikke rigtig kan løse på din egen bil, og mangler råd og vejledning.

I klubben er der kørere med mange års erfaring, og som kan give dig råd og vejlede dig, så du kommer helt rigtig igang. Du skal vide at økonomi spiller en meget stor rolle. Man kan købe en dyr legetøjsbil, som man må smide væk første gang der er noget der knækker. Du kan også købe en rigtig fjernstyret bil der er dyrere, men hvor du kan skifte delene ud for et mindre beløb, når de knækker. Det er helt op til dig. Der er mange forskellige biler.

Det behøves ikke at være dyrt at komme igang. Har du en mobiltelefon kan du let få en oplevelse af hvordan det er at køre fjernstyret bil uden at skulle købe en først. Porshe har lavet denne app, som du kan downloade og prøve at køre med bilen. Prøv at vælge en 1:18 og kør rundt på dit værelse eller udenfor. Bilen kører efter prikken. Så kan du få en oplevelse af hvordan det føles.

Download Porsche Mission E